De beurzen op Wallstreet tonen veerkracht

Europa had een zwakke sessie. De indices stonden de hele dag in de min. De aex eindigde 0.74% lager op 551.73 punten. De beurzen op Wallstreet tonen veerkracht.  De openingsverliezen werden in de loop van de avond geheel teruggedraaid. 

Morning call AEX

Nadat de AEX uit het stijgend kanaaltje was gevallen, startte gisteren een dalingsgolf. Met een rommelig slot. Per saldo noteert de AEX al weken binnen een relatief smalle range. Het had er alle schijn van dat deze range neerwaarts verlaten kon gaan worden, maar de sterke sessie op wallstreet van gisterenavond maakt dit onzeker.

 

DAX

De DAX had gisteren ook een daling, maar het stijgend kanaal is in tegenstelling tot de overige beurzen in tact gebleven. De DAX had hiermee een veel sterkere week dan de rest.

Morning call wallstreet

Wallstreet toont veerkracht

Aan het begin van de sessie zakte de beurzen op wallstreet weg. Maar grote computerprogramma’s draaiden dit per direct weer terug. Klusje geklaard. Alhoewel: de dalende trendkanalen op wallstreet zijn deze week wel in tact gebleven. Het patroon van lagere toppen en lagere bodems is in tact bij de dow jones en de s&p500.

Dow Jones

Nasdaq

De nasdaq zakte met geweld uit de driehoek, om deze beweging daarna met nog meer geweld per direct terug te draaien. Daling niet geoorloofd.

Waar moeten we vandaag op letten?

Vandaag is het weer banendag. De eerste vrijdag van de maand wordt het aantal nieuwe banen in de V.S. gepresenteerd. Altijd spannend. De veerkracht van WallStreet gisterenavond zorgt ervoor dat Europa opgewekt van start kan gaan vandaag.

 

Heb je onze grootste aanbieding OOIT al gelezen? Alleen deze week nog geldig!

Voorjaarsaanbieding van optietrading!

 

Een goede handelsdag!

Rene vd Vondervoort